Kuljetus Jesse Rantanen – muutot ja pakettikuljetukset Turussa

Pyydä tarjousta
pakettiauto ikoni

Kuljetus Jesse Rantanen hoitaa tehokkaasti ja luotettavasti muuttoprojektit, kuriiri- ja lähettipalvelut sekä paketti- ja ruokakuljetukset. Palvelumme toteutetaan aina sinun tarpeidesi mukaisesti ja sovitussa aikataulussa. Kokenut ja asiakaspalvelun laatuun panostava henkilökuntamme varmistaa, että kaikki muutot ja kuljetukset saapuvat perille turvallisesti ja täsmällisesti. Meiltä hoituvat sekä kertaluontoiset että säännöllisesti sopimuksen mukaan tehtävät toimitukset. Kuljetus Jesse Rantanen on varma valinta kaikkiin kuljetustarpeisiisi!


Palveluihimme kuuluvat

Kuriiri | ja lähettipalvelut | Pakettikuljetukset | Ruokakuljetukset | Sopimuskuljetukset | Muuttopalvelut

Kuljetus- ja kuriiripalvelut

Kuljetus Jesse Rantanen kuljettaa niin pienet kuin suuretkin toimitukset, kirjekuorista paketteihin ja huonekaluista elintarvikkeisiin. Oli kyseessä sitten kertaluontoinen lähetys tai yrityksesi toimitusten säännöllinen kuljettaminen, Kuljetus Jesse Rantanen hoitaa tehtävän varmalla ammattitaidolla. Täsmällisyys ja luottamus ovat kestävän asiakassuhteen pohja, mikä on meille erittäin tärkeää. Voit siis luottaa yrityksesi kuljetukseen liittyvät tehtävät huolehdittavaksemme turvallisin mielin. Toimintamme on aina ehdottoman asiakaslähtöistä; vakuutamme, että kuljetusta koskevat toiveesi otetaan huomioon.

Muuttopalvelut

Säästä itseäsi muuton aiheuttamalta stressiltä ja selkäsäryiltä ja anna ammattilaisen hoitaa homma puolestasi! Voit itse ottaa rennosti, kun sängyt, sohvat ja laatikkovuoret kuljetetaan turvallisesti ja aikataulun mukaisesti uuteen kotiisi. Meille on tärkeää, että muuttosi sujuu jouhevasti, ammattitaitoisesti ja sinun toiveitasi kuunnellen. Kerro meille muuttosuunnitelmastasi, ja asiantunteva henkilökuntamme tekee kuvauksesi perusteella arvion tarvittavasta kalustosta ja projektiin vaaditusta ajasta – hyvin suunniteltu on puoliksi tehty! Kaikki muuttoprojektit toteutetaan luonnollisesti sinun tarpeidesi mukaisesti, onhan kyseessä sinun kotisi! Anna ammattilaisen hoitaa muutto puolestasi ja voit olla varma, että muuttokuorma saapuu kohteeseensa turvallisesti ja aikataulun mukaisesti.

Ota yhteyttä